Greitoji paieška

Jaučių uodegos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Argentinietiškai pagamintos jaučių uodegos. Patiekalas patiekiamas labai karštas su biria ryžių koše, bulvėmis arba pyragu.

Gaminimas

Uodegos supjaustomos gabaliukais arba nepjaustytos gerai apkepinamos 2 šaukštuose riebalų. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai ir česnakas, sukrečiama burokine tarka sutarkuota morka, sumetama lauro lapelis, gvazdikėliai, čiobreliai, pasūdoma. Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kartais papildant vandens.

Paskui suberiami pipirai, supilamas padegintas cukrus, apšlakstoma citrinos sultimis, apibarstoma tarkuota citrinos žievele. Viskas dar 10 min. patroškinama. Paskui padažas ir daržovės pertrinama per sietą.

Iš likusių riebalų ir miltų pagaminamas tamsus užpilas, kuris sumaišomas su troškinio padažu ir raudonuoju vynu. Į gautą padažą sudedama mėsa ir viskas dar kartą užvirinama.

Ingredientai

  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :1 šaukštelis
  • Citrina:1 vnt.
  • Cukrus:1 šaukštelis
  • Druska:truputis
  • Gvazdikėliai:3 vnt.
  • jaučių uodegos:750 g.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Raudonas vynas:1/4 l.
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Svogūnai:3-4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

romas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

tai tiras gurmanu skanestas-valgiau saragosoje po koridos

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?