Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuo mėsos nugramdykite plėves, supjaustykite ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmuškite, apibarstykite druska, suvilgykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliais. Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinkite įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepkite ant mažos ugnies. Kai mėsa iškeps, griežinėlius sudėkite į pašildytą dubenį, užpilkite perkoštomis sultimis, kuriose kepė ir ištirpintu sviestu.
Patiekite su bulvių koše arba keptomis bulvėmis ir su šviežiomis salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |