Greitoji paieška

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose (romšteksas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 3)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuo mėsos nugramdykite plėves, supjaustykite ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmuškite, apibarstykite druska, suvilgykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliais. Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinkite įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepkite ant mažos ugnies. Kai mėsa iškeps, griežinėlius sudėkite į pašildytą dubenį, užpilkite perkoštomis sultimis, kuriose kepė ir ištirpintu sviestu.

Patiekite su bulvių koše arba keptomis bulvėmis ir su šviežiomis salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • jautiena (nugarinė arba šlaunis):500g
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:4 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Riebalai:50g
  • Sviestas:50g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?