Greitoji paieška

Jautiena su krienų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti jautieną ir dėti į verdantį vandenį, kad apsemtų. Sudėti supjaustytas prieskonines daržoves ir virti 2-3 val.

Baigiant virti įberti druskos, sudėti lauro lapus ir pipirus.

Išvirtą mėsą išimti, supjaustyti griežinėliais ir užpilti šiltu krienų padažu.

Padažas: sutarkuotus krienus pakepinti svieste, sudėti pipirus, lauro lapus, 9 proc. actą ir troškinti. Paskui sudėti grietinę ir dar pakaitinti apie 6 min.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Grietinė:2 stiklinės
  • Jautiena:1 kg.
  • Krienai:1 stiklinė
  • Lauro lapai:truputis
  • Morka:1 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:10 vnt.
  • poras:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?