Jautiena su krienų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti jautieną ir dėti į verdantį vandenį, kad apsemtų. Sudėti supjaustytas prieskonines daržoves ir virti 2-3 val.

Baigiant virti įberti druskos, sudėti lauro lapus ir pipirus.

Išvirtą mėsą išimti, supjaustyti griežinėliais ir užpilti šiltu krienų padažu.

Padažas: sutarkuotus krienus pakepinti svieste, sudėti pipirus, lauro lapus, 9 proc. actą ir troškinti. Paskui sudėti grietinę ir dar pakaitinti apie 6 min.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Grietinė:2 stiklinės
  • Jautiena:1 kg.
  • Krienai:1 stiklinė
  • Lauro lapai:truputis
  • Morka:1 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:10 vnt.
  • poras:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?