Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūną sutarkuokite arba smulkiai sukapokite ir sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinkite mėsą ir palaikykite šaltai ne mažiau kaip 30 minučių. Paskui pakepinkite įkaitintuose riebaluose, užpilkite alumi, įdėkite kmynų, susmulkintą citrinos žievelę, duonos plutelių ir troškinkite sandariai uždengtame inde ant mažos ugnies.
Ištroškintą mėsą supjaustykite skersai raumenų griežinėliais ir sudėkite į pašildytą dubenį. Patiekite su keptomis bulvėmis. Vietoj salotų tinka rauginti agurkai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |