Greitoji paieška

Jautiena, troškinta aluje.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūną sutarkuokite arba smulkiai sukapokite ir sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinkite mėsą ir palaikykite šaltai ne mažiau kaip 30 minučių. Paskui pakepinkite įkaitintuose riebaluose, užpilkite alumi, įdėkite kmynų, susmulkintą citrinos žievelę, duonos plutelių ir troškinkite sandariai uždengtame inde ant mažos ugnies.

Ištroškintą mėsą supjaustykite skersai raumenų griežinėliais ir sudėkite į pašildytą dubenį. Patiekite su keptomis bulvėmis. Vietoj salotų tinka rauginti agurkai.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • duonos plutelės:Keletas
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • jautienos minkštimas:500g
  • Kmynai:Pagal skonį
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Riebalai:40g
  • smulkintos citrinos žievelės:1 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • tamsus alus:0,5 l
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?