Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g. kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Tada supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies.
Troškinį dažnai maišyti, nes padažas su miltais greitai pridega. Jei reikia įpilti vandens.
Tiekiama su padažu. Tinka virtos bulvės ir daržovės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |