Jautiena troškinta kavos padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g. kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Apibarstyti druska ir prieskoniais.

Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką.

Tada supilti kavą, vandenį, vyną ir kaitinti ant mažos ugnies.

Troškinį dažnai maišyti, nes padažas su miltais greit pridega. Jei reikia, įpilti vandens.

Pateikti su padažu. Prie šio patiekalo tinka virtos bulvės ir daržovės.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?