Greitoji paieška

Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže (guliašas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20-30g. kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išskiria daug sulčių.

Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės.

Kiek vėliau įpilti karšto vandens ir uždengus troškinti, kol mėsa pasidarys apyminkštė.

Padažui atskirai pakepinti svogūnus ir miltus, kol jie pagels, tada pamažu įpilti sultinio, kuriame buvo troškinama mėsa.

Pagamintu padažu apipilti mėsą ir baigti troškinti. Tada supilti grietinę, užvirinti ir pagardinti.

Pateikti su padažu. Prie šio patiekalo tinka virtos bulvės ir daržovių salotos.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?