Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus.
Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, įpilti sulčių, atsiradusių troškinant. Pagamintą padažą supilti ant mėsos.
Kiek vėliau ten pat sudėti šiaudeliais supjaustytus agurkus, smulkiai sugrūstą česnaką ir pipirų. Druskos dėti nedaug.
Atskirai pakepinti pailgais gabalėliais supjaustytas bulves, sudėti jas į troškinį ir viską patroškinti apie 10-15 minučių.
Tiekti su daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |