Greitoji paieška

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus.

Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės.

Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, įpilti sulčių, atsiradusių troškinant. Pagamintą padažą supilti ant mėsos.

Kiek vėliau ten pat sudėti šiaudeliais supjaustytus agurkus, smulkiai sugrūstą česnaką ir pipirų. Druskos dėti nedaug.

Atskirai pakepinti pailgais gabalėliais supjaustytas bulves, sudėti jas į troškinį ir viską patroškinti apie 10-15 minučių.

Tiekti su daržovių salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?