Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose.
Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė.
Tada sudėti švariai nuplautas džiovintas slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu ir slyvomis.
Prie šio patiekalo tinka virtos arba keptos bulvės, virti ryžiai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |