Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose.

Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė.

Tada sudėti švariai nuplautas džiovintas slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu ir slyvomis.

Prie šio patiekalo tinka virtos arba keptos bulvės, virti ryžiai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?