Greitoji paieška

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti.

Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai pjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol suminkštės.

Jei reikia, retkarčiais įpilti vandens. Baigiant troškinti skysčio turi likti labai mažai.

Atskirai keptuvėje arba orkaitėje iškepti pusiau arba į 4 dalis supjaustytas bulves, sumaišyti jas su mėsa ir daržovėmis, pakaitinti ir apibarstyti žalumynais.

Apkepintas bulves ant stalo galima paduoti ir atskirai. Tinka su raugintais agurkais.

Ingredientai

  • Bulvės:10-12 vnt.
  • Česnakai:skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:100-200 g. (virti)
  • Jautiena:400 g.
  • Morkos:3-4 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:šaukštas
  • Riebalai:50 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?