Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti.
Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai pjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Jei reikia, retkarčiais įpilti vandens. Baigiant troškinti skysčio turi likti labai mažai.
Atskirai keptuvėje arba orkaitėje iškepti pusiau arba į 4 dalis supjaustytas bulves, sumaišyti jas su mėsa ir daržovėmis, pakaitinti ir apibarstyti žalumynais.
Apkepintas bulves ant stalo galima paduoti ir atskirai. Tinka su raugintais agurkais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |