Greitoji paieška

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj raudonųjų serbentų drebučių galima naudoti juodųjų serbentų uogienę.

Išmušus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintame aliejuje, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies.

Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius arba uogienę, dar 5 minutes patroškinti ir supilti grietinėlę.

Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, salotų lapeliai ir švieži agurkai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?