Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa sumalama, sudedamas piene mirkytas batonas, smulkiai supjaustytas svogūnas, dar kartą permalama, įdedama druskos, pipirų ir išmušama.
Iš šios masės daromi ovalūs maltiniai. Paskui jie apvoliojami džiūvėsiuose ir kepami įkaitintuose riebaluose ant karštos ugnies (8-10 min.), kol pageltonuoja viena pusė, paskui apverčiami, dar pakepinami ir statomi 4-5 min. į orkaitę.
Patiekiant maltiniai apipilami sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |