Jautienos maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa sumalama, sudedamas piene mirkytas batonas, smulkiai supjaustytas svogūnas, dar kartą permalama, įdedama druskos, pipirų ir išmušama.

Iš šios masės daromi ovalūs maltiniai. Paskui jie apvoliojami džiūvėsiuose ir kepami įkaitintuose riebaluose ant karštos ugnies (8-10 min.), kol pageltonuoja viena pusė, paskui apverčiami, dar pakepinami ir statomi 4-5 min. į orkaitę.

Patiekiant maltiniai apipilami sviestu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?