Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa, išpjausčius plėves ir gyslas, sumalama, įdedama piene mirkyta ir nuspausta batono riekutė, smulkiai kapotas ir svieste pakepintas svogūnas ir viskas dar kartą permalama. Sudedamas smulkiai suskustas lajus ir viskas sumaišoma. Tešla turi būti apyminkštė.
Rankos suvilgomos šaltame vandenyje ir daromi apvalūs, truputį paploti maltiniai.
Kepinami įkaitintame svieste, kol pasidarys rausvos spalvos ir iškart dedami 10 minučių į orkaitę, ten jie turėtų šiek tiek išsipūsti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |