Greitoji paieška

Jautienos maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa, išpjausčius plėves ir gyslas, sumalama, įdedama piene mirkyta ir nuspausta batono riekutė, smulkiai kapotas ir svieste pakepintas svogūnas ir viskas dar kartą permalama. Sudedamas smulkiai suskustas lajus ir viskas sumaišoma. Tešla turi būti apyminkštė.

Rankos suvilgomos šaltame vandenyje ir daromi apvalūs, truputį paploti maltiniai.

Kepinami įkaitintame svieste, kol pasidarys rausvos spalvos ir iškart dedami 10 minučių į orkaitę, ten jie turėtų šiek tiek išsipūsti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?