Greitoji paieška

Jautienos šutinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šutinį rekomenduojama valgyti su stambesniais makaronais ir pomidorų salotomis.

Gaminimas

Daržovių pagrindą turėtų sudaryti morkos.

Mėsa skersai raumenų supjaustoma didesniais gabaliukais, išmušama, apibarstoma miltais ir apkepinama įkaitintame svieste.

Prikaistuvyje dedama eilė stambiai trintų morkų ir kitų prieskoninių daržovių, eilė mėsos ir vėl daržovių. Viršutinis sluoksnis turėtų būti daržovių. Užpilama sultiniu ir uždengus troškinama, kol mėsa pasidarys minkšta. Po to supilama grietinė, dar truputį pakaitinama ir tiekiama.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?