Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šutinį rekomenduojama valgyti su stambesniais makaronais ir pomidorų salotomis.
Daržovių pagrindą turėtų sudaryti morkos.
Mėsa skersai raumenų supjaustoma didesniais gabaliukais, išmušama, apibarstoma miltais ir apkepinama įkaitintame svieste.
Prikaistuvyje dedama eilė stambiai trintų morkų ir kitų prieskoninių daržovių, eilė mėsos ir vėl daržovių. Viršutinis sluoksnis turėtų būti daržovių. Užpilama sultiniu ir uždengus troškinama, kol mėsa pasidarys minkšta. Po to supilama grietinė, dar truputį pakaitinama ir tiekiama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |