Greitoji paieška

Jautienos troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jautienos troškinys su česnaku ir citrina.

Gaminimas

Jautienos filė supjaustykite gabalėliais.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir, sudėję mėsos gabaliukus kepkite ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštės. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, sudėkite grūstą česnaką bei išspauskite citrinos sultis. Troškinkite apie 10 min.

Patiekdami troškinį, ant viršaus užbarstykite šviežių petražolių

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Česnakas:3 skiltelės
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos filė:500 g.
  • Petražolės:1 stiklinė
  • Pipirai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

aurius
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?