Jautienos vyniotiniai su agurkais ir lašinukais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Mėsą plonai išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, ištepkite garstyčiomis. Ant viršaus dėkite lazdelėmis supjaustytų lašinukų, agurkų, suvyniokite vyniotinį, apvoliokite miltuose, apkepkite riebaluose, įdėkite į puodą ir, užpylę vandeniu ar sultiniu, troškinkite. Jei vandens bus maža, pripilkite dar. Po to įdėkite grietinės ir pakaitinkite, kol užvirs.

Vyniotinius patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:pagal skonį
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Jautiena:100 g.
  • Lašinukai:10 g.
  • Miltai:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rauginti agurkai:10 g.
  • Riebalai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?