Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Mėsą plonai išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, ištepkite garstyčiomis. Ant viršaus dėkite lazdelėmis supjaustytų lašinukų, agurkų, suvyniokite vyniotinį, apvoliokite miltuose, apkepkite riebaluose, įdėkite į puodą ir, užpylę vandeniu ar sultiniu, troškinkite. Jei vandens bus maža, pripilkite dar. Po to įdėkite grietinės ir pakaitinkite, kol užvirs.
Vyniotinius patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |