Greitoji paieška

Jautienos vyniotiniai su agurkais ir lašinukais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Mėsą plonai išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, ištepkite garstyčiomis. Ant viršaus dėkite lazdelėmis supjaustytų lašinukų, agurkų, suvyniokite vyniotinį, apvoliokite miltuose, apkepkite riebaluose, įdėkite į puodą ir, užpylę vandeniu ar sultiniu, troškinkite. Jei vandens bus maža, pripilkite dar. Po to įdėkite grietinės ir pakaitinkite, kol užvirs.

Vyniotinius patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:pagal skonį
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Jautiena:100 g.
  • Lašinukai:10 g.
  • Miltai:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rauginti agurkai:10 g.
  • Riebalai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?