Greitoji paieška

Kaimiškos dešrelės su keptomis daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šį receptą kažkurį rytą mačiau per kulinarinę laidą su Bilu. Tiksliai nepamenu iš kokios šalies jis kilęs, berods iš Rumunijos. Už ingredientų ir gamy

Gaminimas

Skardą ištepame aliejumi. Sudedame kaimiškas dešreles (jų anksčiau buvo Maximoje, be jokių priedų ir skonio stipriklių, tačiau dabar neteko matyti). Jeigu dešrelės tiesios, jas surišame lanku (naudokite siūlą).

Per vidurį įdėkite pomidorą, kurio viršų iki pusės prapjaukite kryžiumi.

Nulupkite ir įdėkite visą svogūną, česnakus.

Į įpjautus pomidorus prismaigstykite šviežių petražolių, taip pat viską jomis gausiai apibarstykite.

Viską užpilame alyvuogių aliejumi jo negailėdami.

Kepame orkaitėje maždaug 30 minučių. Viskas paprasta, tačiau labai skanu, kadangi kepant išsiskiria sultys iš pomidorų, svogūnų, česnakų, petražolės suteikia peno aromatui. Valgyti reikia viską, ir česnaką ir svogūną.

Aš mėgstu su marinuotomis daržovėmis.

Skanaus!

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:pagal skonį
  • Česnakas:2 vnt.
  • kaimiškos dešrelės:2 vnt.
  • Petražolės:1 pakelis
  • Pomidorai:4 vnt.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?