Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kaimiškos dešrelės su keptomis daržovėmis
Aprašymas
Šį receptą kažkurį rytą mačiau per kulinarinę laidą su Bilu. Tiksliai nepamenu iš kokios šalies jis kilęs, berods iš Rumunijos. Už ingredientų ir gamy
Gaminimas
Skardą ištepame aliejumi. Sudedame kaimiškas dešreles (jų anksčiau buvo Maximoje, be jokių priedų ir skonio stipriklių, tačiau dabar neteko matyti). Jeigu dešrelės tiesios, jas surišame lanku (naudokite siūlą).
Per vidurį įdėkite pomidorą, kurio viršų iki pusės prapjaukite kryžiumi.
Nulupkite ir įdėkite visą svogūną, česnakus.
Į įpjautus pomidorus prismaigstykite šviežių petražolių, taip pat viską jomis gausiai apibarstykite.
Viską užpilame alyvuogių aliejumi jo negailėdami.
Kepame orkaitėje maždaug 30 minučių. Viskas paprasta, tačiau labai skanu, kadangi kepant išsiskiria sultys iš pomidorų, svogūnų, česnakų, petražolės suteikia peno aromatui. Valgyti reikia viską, ir česnaką ir svogūną.
Aš mėgstu su marinuotomis daržovėmis.
Skanaus!
Ingredientai
Receptas #5906
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |