Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Kiaulienos karbonadą perpjaukite į 2 dalis, plonai išmuškite. Išmuštą karbonado gabalėlį ištepkite plonu įdaro sluoksniu ir suvyniokite vyniotinį. Pabarstykite druska, apvoliokite miltuose, užmaukite ant iešmo ir kepkite ant žarijų maždaug 10 - 15 min.
Įdaras: gerai sumaišykite virtus džiovintus supjaustytus grybus, smulkintas petražoles, trintą muskato riešutą, sviestą bei druską ir pipirus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |