Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
2 porcijos.
Kiaulienos sprandinę supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išmušame.
Mėsą suprieskoniuojame druska ir pipirais.
Paliekame mėsa 20čiai minučių, kad įsigertų prieskoniai.
Įtriname mėsą miltais.
Įkaitiname keptuvę ir kepame mėsą ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Baigus kepti mėsą išimame ir sudedame supjaustytus pievagrybius.
Truputį pakepus dedame grietinę, užberiame žiūpnelį baziliko ir tarkuoto fermentinio sūrio.
Padažą išmaišome ir supilame ant mėsos.
Patiekiame su virtais ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
turetu but labaiskanu tik pakeisciau pievagrybius i dz grybus pagyvintu skoni
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |