Greitoji paieška

Karbonadas su šampinjonų padažu.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

2 porcijos.

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išmušame.

Mėsą suprieskoniuojame druska ir pipirais.

Paliekame mėsa 20čiai minučių, kad įsigertų prieskoniai.

Įtriname mėsą miltais.

Įkaitiname keptuvę ir kepame mėsą ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Baigus kepti mėsą išimame ir sudedame supjaustytus pievagrybius.

Truputį pakepus dedame grietinę, užberiame žiūpnelį baziliko ir tarkuoto fermentinio sūrio.

Padažą išmaišome ir supilame ant mėsos.

Patiekiame su virtais ryžiais.

Ingredientai

  • Bazilikas:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:3 val šaukštai.
  • Kiaulienos sprandinė:300 g
  • Miltai:200 g
  • Pievagrybiai:6 vnt
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Ryžiai:100 g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

jolanta
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

turetu but labaiskanu tik pakeisciau pievagrybius i dz grybus pagyvintu skoni

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?