Karka su žirneliais ir raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Reino karka su žirneliais ir raugintais kopūstais (Vokietija).

Gaminimas

Karką švariai nuplauti, įdėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų, įmesti galvutę svogūno ir virti ant mažos ugnies maždaug 1 val. 30 min. - 2 val.

Į ketaus puodą sudėti kopūstus, įpilti stiklinę vandens, įdėti galvutę svogūno, šaukštą riebalų (taukų) ir virti maždaug 1 val. 30 min.

Į trečią puodą sudėti žirnelius su ankštimis, prieš tai juos pamirkyti šaltame vandenyje, įberti druskos ir pipirų ir šutinti ant mažos ugnies. Kai jie išvirs, sugrūsti, pasūdyti, įdėti pipirų. Prieš tiekiant į stalą, karką įdėti į sriubos dubenį, įpilti truputį nuoviro. Į kitą dubenį sudėti kopūstus, į trečią - žirnių košę. Galvutę svogūno supjaustyti mažais gabaliukais, pakepinti svieste arba taukuose ir jais apibarstyti žirnių košę.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?