Greitoji paieška

Karka su žirneliais ir raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Reino karka su žirneliais ir raugintais kopūstais (Vokietija).

Gaminimas

Karką švariai nuplauti, įdėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų, įmesti galvutę svogūno ir virti ant mažos ugnies maždaug 1 val. 30 min. - 2 val.

Į ketaus puodą sudėti kopūstus, įpilti stiklinę vandens, įdėti galvutę svogūno, šaukštą riebalų (taukų) ir virti maždaug 1 val. 30 min.

Į trečią puodą sudėti žirnelius su ankštimis, prieš tai juos pamirkyti šaltame vandenyje, įberti druskos ir pipirų ir šutinti ant mažos ugnies. Kai jie išvirs, sugrūsti, pasūdyti, įdėti pipirų. Prieš tiekiant į stalą, karką įdėti į sriubos dubenį, įpilti truputį nuoviro. Į kitą dubenį sudėti kopūstus, į trečią - žirnių košę. Galvutę svogūno supjaustyti mažais gabaliukais, pakepinti svieste arba taukuose ir jais apibarstyti žirnių košę.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?