Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Karka su žirneliais ir raugintais kopūstais
Aprašymas
Reino karka su žirneliais ir raugintais kopūstais (Vokietija).
Gaminimas
Karką švariai nuplauti, įdėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų, įmesti galvutę svogūno ir virti ant mažos ugnies maždaug 1 val. 30 min. - 2 val.
Į ketaus puodą sudėti kopūstus, įpilti stiklinę vandens, įdėti galvutę svogūno, šaukštą riebalų (taukų) ir virti maždaug 1 val. 30 min.
Į trečią puodą sudėti žirnelius su ankštimis, prieš tai juos pamirkyti šaltame vandenyje, įberti druskos ir pipirų ir šutinti ant mažos ugnies. Kai jie išvirs, sugrūsti, pasūdyti, įdėti pipirų. Prieš tiekiant į stalą, karką įdėti į sriubos dubenį, įpilti truputį nuoviro. Į kitą dubenį sudėti kopūstus, į trečią - žirnių košę. Galvutę svogūno supjaustyti mažais gabaliukais, pakepinti svieste arba taukuose ir jais apibarstyti žirnių košę.
Ingredientai
Receptas #6801

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |