Karka su žirneliais ir raugintais kopūstais
Aprašymas
Reino karka su žirneliais ir raugintais kopūstais (Vokietija).
Gaminimas
Karką švariai nuplauti, įdėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų, įmesti galvutę svogūno ir virti ant mažos ugnies maždaug 1 val. 30 min. - 2 val.
Į ketaus puodą sudėti kopūstus, įpilti stiklinę vandens, įdėti galvutę svogūno, šaukštą riebalų (taukų) ir virti maždaug 1 val. 30 min.
Į trečią puodą sudėti žirnelius su ankštimis, prieš tai juos pamirkyti šaltame vandenyje, įberti druskos ir pipirų ir šutinti ant mažos ugnies. Kai jie išvirs, sugrūsti, pasūdyti, įdėti pipirų. Prieš tiekiant į stalą, karką įdėti į sriubos dubenį, įpilti truputį nuoviro. Į kitą dubenį sudėti kopūstus, į trečią - žirnių košę. Galvutę svogūno supjaustyti mažais gabaliukais, pakepinti svieste arba taukuose ir jais apibarstyti žirnių košę.
Ingredientai
Receptas #6801

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |