Greitoji paieška

Karlsbado vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mėsos vyniotinis pagal čekišką receptą. Labai tinka Kalėdiniam stalui papuošti :).

Gaminimas

Krūtininė, išėmus šonkaulius, išmušama ir pasūdoma. Ant mėsos pakaitomis sudėliojama plonomis juostelėmis supjaustyti lašinukai ir kiauliena, ant viršaus uždedama pravėsinta neplakta kiaušinienė, ant jos lygiai sudėliojami smulkiai supjaustyti rauginti agurkai.

Krūtininė kietai suvyniojama, aprišama siūlu ir apkepama karštuose riebaluose. Į indą kartkartėmis po truputį įpilama vandens, o kepsnys aplaistomas riebalais.

Į atsiradusias sultis, kad jos būtų tirštesnės, įberiama truputį miltų.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • kiauliena arba rūkyta mėsa:100 g.
  • Kiaušiniai:2-3 vnt.
  • Lašinukai:100 g.
  • Miltai:truputis
  • raugintas agurkas:1 vnt.
  • sviestas arba margarinas:100 g.
  • veršienos krūtininė:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?