Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsos vyniotinis pagal čekišką receptą. Labai tinka Kalėdiniam stalui papuošti :).
Krūtininė, išėmus šonkaulius, išmušama ir pasūdoma. Ant mėsos pakaitomis sudėliojama plonomis juostelėmis supjaustyti lašinukai ir kiauliena, ant viršaus uždedama pravėsinta neplakta kiaušinienė, ant jos lygiai sudėliojami smulkiai supjaustyti rauginti agurkai.
Krūtininė kietai suvyniojama, aprišama siūlu ir apkepama karštuose riebaluose. Į indą kartkartėmis po truputį įpilama vandens, o kepsnys aplaistomas riebalais.
Į atsiradusias sultis, kad jos būtų tirštesnės, įberiama truputį miltų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |