Greitoji paieška

Kazachiškas šašlykas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Avieną supjaustyti 150 g. svorio gabalais, išmušti muštuvėliu, pasūdyti, apibarstyti pipirais, laisvai sudėti į indą, ant viršaus sudėti griežinėliais supjaustytus svogūnus, mėsą apipilti actu ir 3-4 val. pamarinuoti.

Ant kiekvieno gabaliuko vidurio uždėti skiltelėmis supjaustytų pomidorų, svogūnų, su kuriais marinavosi, mėsą susukti vamzdeliais kaip dešreles, sumauti ant iešmo kartu su sveikais pomidorais ir kepti ant žarijų ar šašlykų krosnelėje, kartais mėsą patepant riebalais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?