Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Avieną supjaustyti 150 g. svorio gabalais, išmušti muštuvėliu, pasūdyti, apibarstyti pipirais, laisvai sudėti į indą, ant viršaus sudėti griežinėliais supjaustytus svogūnus, mėsą apipilti actu ir 3-4 val. pamarinuoti.
Ant kiekvieno gabaliuko vidurio uždėti skiltelėmis supjaustytų pomidorų, svogūnų, su kuriais marinavosi, mėsą susukti vamzdeliais kaip dešreles, sumauti ant iešmo kartu su sveikais pomidorais ir kepti ant žarijų ar šašlykų krosnelėje, kartais mėsą patepant riebalais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |