Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą aštriu peiliu atskirti nuo kaulo taip, kad pasidarytų lyg kišenė. Tą skylę prikimšti kepenų įdaro.
Kepenys supjaustomos mažais gabaliukais ir sudedamos į prikaistuvį. Įdedami į 4 dalis supjaustyti svogūnai, truputis porų, druskos ir pipirų, mažais gabalėliais supjaustyti lašinukai, viskas užpilama vandeniu ir troškinama. Tada kepenys ataušinamos, 2-3 kartus permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis ir įpilama truputis pieno (galima ir grietinėlės).
Gerai išmaišius, šoninė prikemšama įdaro, užsiuvama ir kepama palaistant sviestu ir sultiniu.
Tiekiama supjaustyta išilgai kauliukų su įvairiomis daržovėmis. Skystimą, kuriame kepė šoninė, galima naudoti kaip padažą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |