Kepenėlėmis įdarytas veršienos šoninė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą aštriu peiliu atskirti nuo kaulo taip, kad pasidarytų lyg kišenė. Tą skylę prikimšti kepenų įdaro.

Kepenys supjaustomos mažais gabaliukais ir sudedamos į prikaistuvį. Įdedami į 4 dalis supjaustyti svogūnai, truputis porų, druskos ir pipirų, mažais gabalėliais supjaustyti lašinukai, viskas užpilama vandeniu ir troškinama. Tada kepenys ataušinamos, 2-3 kartus permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis ir įpilama truputis pieno (galima ir grietinėlės).

Gerai išmaišius, šoninė prikemšama įdaro, užsiuvama ir kepama palaistant sviestu ir sultiniu.

Tiekiama supjaustyta išilgai kauliukų su įvairiomis daržovėmis. Skystimą, kuriame kepė šoninė, galima naudoti kaip padažą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?