Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kepenų griežinėlius ir žiedais supjaustytus svogūnus kepkite karštuose riebaluose, kol paraus. Tada pasūdykite, susluoksniuokite troškintuve su stambiai pjaustytomis bulvėmis, apipilkite vandeniu ir viską troškinkite. Pagardinkite raudonaisiais pipirais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.
Valgį patiekite tame pačiame inde, kuriame buvo troškinama. Prie jo tinka morkų ir spanguolių košė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |