Greitoji paieška

Kepenėlės, troškintos su bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 3)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenų griežinėlius ir žiedais supjaustytus svogūnus kepkite karštuose riebaluose, kol paraus. Tada pasūdykite, susluoksniuokite troškintuve su stambiai pjaustytomis bulvėmis, apipilkite vandeniu ir viską troškinkite. Pagardinkite raudonaisiais pipirais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.

Valgį patiekite tame pačiame inde, kuriame buvo troškinama. Prie jo tinka morkų ir spanguolių košė.

Ingredientai

  • Bulvės:500g
  • Druska:Pagal skonį
  • Kepenėlės:500g
  • Malti raudonieji pipirai:Pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:Pagal skonį
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 3 m.
Svečias
Prieš 3 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 3 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 3 m.
Svečias
Prieš 3 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?