Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kepenis nulupti, išpjaustyti kraujagysles ir supjaustyti nedideliais gabalėliais (kiaulės kepenys skanesnės, kai valandą pamirkomos vandenyje).
Paspirginti kubeliais supjaustytus lašinukus, sudėti susmulkintas daržoves ir jas apkepinti.
Tada sudėti kepenis, įpilti truputį verdančio vandens ir troškinti, kol kepenys suminkštės (per ilgai troškinamos jos praranda skonį, sukietėja).
Ištroškintus produktus du kartus sumalti mėsmale.
Kad paštetas būtų švelnaus skonio ir purus, sumaltas su priedais kepenis pertrinti pro sietelį, pridėti prieskonių ir plakti, kol pasidarys balsva puri masė.
Tada paštetą sukrėsti į polietileninį maišelį arba pergamentinį popierių ir suvynioti kaip vyniotinį.
Tiekiant supjaustyti griežinėliais
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |