Greitoji paieška

Kepenų paštetas su daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenis nulupti, išpjaustyti kraujagysles ir supjaustyti nedideliais gabalėliais (kiaulės kepenys skanesnės, kai valandą pamirkomos vandenyje).

Paspirginti kubeliais supjaustytus lašinukus, sudėti susmulkintas daržoves ir jas apkepinti.

Tada sudėti kepenis, įpilti truputį verdančio vandens ir troškinti, kol kepenys suminkštės (per ilgai troškinamos jos praranda skonį, sukietėja).

Ištroškintus produktus du kartus sumalti mėsmale.

Kad paštetas būtų švelnaus skonio ir purus, sumaltas su priedais kepenis pertrinti pro sietelį, pridėti prieskonių ir plakti, kol pasidarys balsva puri masė.

Tada paštetą sukrėsti į polietileninį maišelį arba pergamentinį popierių ir suvynioti kaip vyniotinį.

Tiekiant supjaustyti griežinėliais

Ingredientai

  • Kepenys:500 g.
  • Lašinukai:250 g.
  • Morkos:2 vnt.
  • muskato riešutas:1 vnt.
  • Petražolės šaknys:1 vnt.
  • Pipirai:keletas
  • Salieras:truputis
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?