Kepenų paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuo kepenų nuimkite plėves, paskui supjaustykite mažais gabaliukais, pabarstykite druska ir truputį apkepinkite. Po to kepenis atvėsinkite, sudėkite apkepintas morkas, svogūnus, riebią kiaulieną ir kelis kartus permalkite mėsmale.

Į sumaltas kepenis įmuškite kiaušinį, sudėkite kubeliais supjaustytus lašinukus. Gerai viską išmaišykite. Masę sudėkite į riebalais išteptą formą, sulyginkite paviršių, pabarstykite džiūvėsiais ir kepkite orkaitėje.

Iškeptą atvėsinkite ir išimkite iš formos.

Ingredientai

  • Jautienos kepenys:800 g.
  • Kiauliena:200 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašinukai:100 g.
  • Morkos:100 g.
  • Riebalai:50 g.
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?