Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
1 porcija.
Jautienos, kiaulienos arba veršienos kepenis gerai nuplaukite, išpjaukite sausgysles, supjaustykite griežinėliais, apvoliokite miltuose, suvilgykite kiaušiniu, po to vėl apvoliokite, bet džiūvėsiuose.
Peiliu džiūvėsius prispauskite, kraštus aplyginkite ir kepenis kepkite karštuose riebaluose.
Iškepusias kepenis apibarstykite druska, uždėkite po gabalėlį sviesto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |