Kepenys džiūvesėliuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Jautienos, kiaulienos arba veršienos kepenis gerai nuplaukite, išpjaukite sausgysles, supjaustykite griežinėliais, apvoliokite miltuose, suvilgykite kiaušiniu, po to vėl apvoliokite, bet džiūvėsiuose.

Peiliu džiūvėsius prispauskite, kraštus aplyginkite ir kepenis kepkite karštuose riebaluose.

Iškepusias kepenis apibarstykite druska, uždėkite po gabalėlį sviesto.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

gintautas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

liuks patiekalas abjedenija

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?