Greitoji paieška

Kepsnys „Baravykas“

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnai ir baravykai supjaustomi kubeliais, apkepami svieste.

Pusę įdaro dedama į išskobtas apkeptas bulves, o iš likusio ruošiamas padažas.

Įdaras apkepinamas, įpilama padažo „Vytana“, įberiama miltų, įpilama grietinėlės ir viskas užvirinama.

Kiaulienos nugarinė išmušama, apibarstoma prieskoniais. Tada ji dedama ant įdarytų bulvių ir apkepama orkaitėje +180°C temp. apie 10 min.

Kepsniai dedami į lėkštes, o šalia patiekiamas padažas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Aurelija
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Graziai ir skaniai atrodo,kad serviruoji stala,skonis geras,nuo seimininkes priklauso:)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?