Greitoji paieška

Kepta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prieskonių mišiniu įtrintą mėsą iš visų pusių apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Paskui dėti į troškintuvą, užpilti riebalais, kuriuose buvo kepinama, apšlakstyti keliais šaukštais sultinio ir 30 min. kepti 220C karštumo orkaitėje. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 170C ir kepti dar 60-80 min., vis palaistant likusiu sultiniu. Prieš baigiant kepti kepsnį aptepti sugrūstų česnakų košele ir dar kelioms minutėms įkišti į orkaitę.      

Ingredientai

  • Aliejus:4 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • džiovinti bazilikai:1 šaukštelis
  • Grietinė:100 g.
  • Imbierai:1 šaukštelis
  • Malti gvazdikėliai:1 šaukštelis
  • Muskato riešutai:1 šaukštelis
  • Sultinys:1 stiklinė (tirpaus)
  • Veršiena:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

meta
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

o kur grietine deti?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?