Greitoji paieška

Kepta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lašiniai supjaustomi pailgais ruoželiais ir susmaigstomi į mėsą, įtrintą druska bei pipirais.

Kepama karštoje orkaitėje apie 1 - 2 val. , pridėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, įpylus karšto vandens ar sultinio. Jei šakutė lengvai lenda į mėsą ir pasirodo šviesus skystis, vadinasi, kepsnys yra iškepęs.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Rūkyti lašiniai:100 g.
  • veršiena (šlaunelė):1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?