Greitoji paieška

Kepta veršiena drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa ištrinama druska su česnaku ir apkepinama karštuose riebaluose. Keptuve mėsa kepama orkaitėje apie 1 valandą.

Ataušusi supjaustoma plonais griežinėliais.

Daržovės kiekviena atskirai išverdamos pasūdytame vandenyje ir atšaldomos.

Į nedideles formeles arba dubenėlius įpilamas sluoksnis sultinio.

Jam sustingus, dedami keli mėsos griežinėliai, aplink krūvelėmis - žirneliai, supjaustytos šparaginės pupelės ir rantytu peiliu supjaustytos morkos.

Viskas užpilama sultiniu ir atšaldoma.

Paduodant išverčiama į lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Česnakas:1/2-1 galvutė
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:5 vnt.
  • Šparaginės pupelės:stiklinė
  • Sultinys:4 stiklinės
  • Sviestas:šaukštas
  • Veršiena:1 Kg.
  • Žirneliai:stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?