Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa ištrinama druska su česnaku ir apkepinama karštuose riebaluose. Keptuve mėsa kepama orkaitėje apie 1 valandą.
Ataušusi supjaustoma plonais griežinėliais.
Daržovės kiekviena atskirai išverdamos pasūdytame vandenyje ir atšaldomos.
Į nedideles formeles arba dubenėlius įpilamas sluoksnis sultinio.
Jam sustingus, dedami keli mėsos griežinėliai, aplink krūvelėmis - žirneliai, supjaustytos šparaginės pupelės ir rantytu peiliu supjaustytos morkos.
Viskas užpilama sultiniu ir atšaldoma.
Paduodant išverčiama į lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |