Greitoji paieška

Kepta veršiena drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa ištrinama druska su česnaku ir apkepinama karštuose riebaluose. Keptuve mėsa kepama orkaitėje apie 1 valandą.

Ataušusi supjaustoma plonais griežinėliais.

Daržovės kiekviena atskirai išverdamos pasūdytame vandenyje ir atšaldomos.

Į nedideles formeles arba dubenėlius įpilamas sluoksnis sultinio.

Jam sustingus, dedami keli mėsos griežinėliai, aplink krūvelėmis - žirneliai, supjaustytos šparaginės pupelės ir rantytu peiliu supjaustytos morkos.

Viskas užpilama sultiniu ir atšaldoma.

Paduodant išverčiama į lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Česnakas:1/2-1 galvutė
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:5 vnt.
  • Šparaginės pupelės:stiklinė
  • Sultinys:4 stiklinės
  • Sviestas:šaukštas
  • Veršiena:1 Kg.
  • Žirneliai:stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?