Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplaukite ir apdorokite mėsą. Ją apklokite kiaulienos nugarine. Sudėkite česnaką ir žalumynus. susukite ir suriškite. Kepkite keptuvėje pagal nurodymus kepti. Kai mėsa įgys rudai auksinę spalvą, ją pagardinkite. Supilkite vyną ir patroškinkite. Vynui pradėjus virti, ugnį išjunkite ir puodą uždenkite. Kepkite 30 minučių savose sultyse. Jei pageidaujate, kad sultinys būtų tirštas, iš puodo išimkite mėsą, įpilkite truputį vandens, sumaišyto su miltais, ir greitai užvirkite. Užpilkite ant mėsos ir patiekite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |