Greitoji paieška

Kepta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplaukite ir apdorokite mėsą. Ją apklokite kiaulienos nugarine. Sudėkite česnaką ir žalumynus. susukite ir suriškite. Kepkite keptuvėje pagal nurodymus kepti. Kai mėsa įgys rudai auksinę spalvą, ją pagardinkite. Supilkite vyną ir patroškinkite. Vynui pradėjus virti, ugnį išjunkite ir puodą uždenkite. Kepkite 30 minučių savose sultyse. Jei pageidaujate, kad sultinys būtų tirštas, iš puodo išimkite mėsą, įpilkite truputį vandens, sumaišyto su miltais, ir greitai užvirkite. Užpilkite ant mėsos ir patiekite.

Ingredientai

  • Baltas vynas:1 stiklinė
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulienos nugarinė:100 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rozmarinai:pagal skonį
  • Veršiena:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?