Greitoji paieška

Keptas triušis su priedu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Triušio šlaunelė arba liemeninė prismaigstoma lašinukų, pasūdoma, aptepama grietine, apdedama prieskoninėmis daržovėmis ir kepama orkaitėje, aplaistant tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa.

Iškepusi mėsa išimama, sukapojama gabalais, užpilama mėsos sultimis ir patiekiama su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:10 g.
  • Lašiniai:30 g.
  • Prieskoninės daržovės:5 g.
  • Sviestas:7 g.
  • Taukai:5 g.
  • Triušis:135 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?