Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Triušio šlaunelė arba liemeninė prismaigstoma lašinukų, pasūdoma, aptepama grietine, apdedama prieskoninėmis daržovėmis ir kepama orkaitėje, aplaistant tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa.
Iškepusi mėsa išimama, sukapojama gabalais, užpilama mėsos sultimis ir patiekiama su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |