Kepti liežuvio griežinėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustykite įstrižai storesniais gabalėliais. Griežinėlius suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite maltais džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintame svieste, kol pasidarys gražios aukso spalvos.

Keptą liežuvį išimkite iš keptuvės, sudėkite į lėkštę, ir aplaistykite sviestu, kuriame kepėte. Patiekite su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:3 - 4 šaukštai
  • Sviestas:30g
  • virtas liežuvis:300-400g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?