Greitoji paieška

Kepti viščiukai su vaisiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiukus kartu su kaulais perskelkite pusiau, gabalus išskėskite, patepkite grietine ir kepkite iš abiejų pusių, kol apsitrauks rusva plutele. Porą supjaustykite žiedais ir šiek tiek pakepinkite kartu su mėsa, paskui įpilkite skysčio, įdėkite įdėkite išmirkytų vaisių ir uždengus dangčiu 15 - 20 minučių troškinkite ant viryklės arba orkaitėje. Ištroškintą mėsą sudėkite į pašildytą dubenį, apdėkite vaisiais, apibarstykite petražolių lapeliais. Padažą patiekite padažinėje. Kad jis būtų tirštesnis, galima įberti miltų ir pavirinti.

Patiekite su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis.

Ingredientai

  • dideli viščiukai:2 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Džiovinti obuoliai:Stiklinė
  • Džiovintos slyvos:Stiklinė
  • Grietinė:1 šaukštas
  • grietininis margarinas:100g
  • poras:1 vnt.
  • Razinos:Pusė stiklinės
  • supjaustyti petražolių lapeliai:Pagal skonį
  • vištienos sultinys arba vanduo:2 stiklinės
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?