Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Viščiukus kartu su kaulais perskelkite pusiau, gabalus išskėskite, patepkite grietine ir kepkite iš abiejų pusių, kol apsitrauks rusva plutele. Porą supjaustykite žiedais ir šiek tiek pakepinkite kartu su mėsa, paskui įpilkite skysčio, įdėkite įdėkite išmirkytų vaisių ir uždengus dangčiu 15 - 20 minučių troškinkite ant viryklės arba orkaitėje. Ištroškintą mėsą sudėkite į pašildytą dubenį, apdėkite vaisiais, apibarstykite petražolių lapeliais. Padažą patiekite padažinėje. Kad jis būtų tirštesnis, galima įberti miltų ir pavirinti.
Patiekite su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |