Greitoji paieška

Keptos avienos kepenėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Marokietiškos ant iešmo keptos avies kepenėlės.

Gaminimas

Kepenėles supjaustyti į 2 - 3 riekeles, pakepinti ant gerai įkaitinto grilio.

Tada kepenėles supjaustyti 2 - 3 cm. dydžio kubeliais. Vandenyje išmirkyti pilvaplėvę, kiekvieną gabaliuką kepenėlių suvynioti į gabaliuką pilvaplėvės. Kepenėles suverti po 5 - 6 gabaliukus ant iešmų. Pakepinti ant žarijų; kepant pabarstyti druska ir kmynais.

Tiekti su aštriu padažu.

Ingredientai

  • avies kepenėlės:700 g.
  • avies pilvaplėvė:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kmynai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?