Keptos avienos kepenėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Marokietiškos ant iešmo keptos avies kepenėlės.

Gaminimas

Kepenėles supjaustyti į 2 - 3 riekeles, pakepinti ant gerai įkaitinto grilio.

Tada kepenėles supjaustyti 2 - 3 cm. dydžio kubeliais. Vandenyje išmirkyti pilvaplėvę, kiekvieną gabaliuką kepenėlių suvynioti į gabaliuką pilvaplėvės. Kepenėles suverti po 5 - 6 gabaliukus ant iešmų. Pakepinti ant žarijų; kepant pabarstyti druska ir kmynais.

Tiekti su aštriu padažu.

Ingredientai

  • avies kepenėlės:700 g.
  • avies pilvaplėvė:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kmynai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?