Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marokietiškos ant iešmo keptos avies kepenėlės.
Kepenėles supjaustyti į 2 - 3 riekeles, pakepinti ant gerai įkaitinto grilio.
Tada kepenėles supjaustyti 2 - 3 cm. dydžio kubeliais. Vandenyje išmirkyti pilvaplėvę, kiekvieną gabaliuką kepenėlių suvynioti į gabaliuką pilvaplėvės. Kepenėles suverti po 5 - 6 gabaliukus ant iešmų. Pakepinti ant žarijų; kepant pabarstyti druska ir kmynais.
Tiekti su aštriu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |