Greitoji paieška

Keptos kepenys su apelsinais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytas kepenis supjaustykite griežinėliais, aptepkite garstyčiomis ir apvoliokite miltais. Kepinkite karštuose riebaluose, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele, apibarstykite druska, pipirais, pridėkite imbiero ir kepkite dar keletą minučių ant mažos ugnies. Iškepusias kepenis perdėkite į kitą indą, o į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens. Tada skystį perkoškite, įdėkite šiek tiek sviesto. Apelsinus nulupkite, iš vieno išspauskite sultis, kitą aštriu peiliu supjaustykite plonais griežinėliais. Skystį, kuriame kepė kepenys, sumaišykite su apelsinų sultimis, vynu ir pakaitinkite.

Kepenis sudėkite į dubenį, užpilkite padažu, papuoškite apelsino skiltelėmis.

Ingredientai

  • Apelsinai:2 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Imbieras:Truputis
  • Kepenys:500g
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Riebalai:2 šaukštai
  • rūgštus vynas:Pusė stiklinės
  • Sviestas:1 šaukštas
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?