Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytas kepenis supjaustykite griežinėliais, aptepkite garstyčiomis ir apvoliokite miltais. Kepinkite karštuose riebaluose, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele, apibarstykite druska, pipirais, pridėkite imbiero ir kepkite dar keletą minučių ant mažos ugnies. Iškepusias kepenis perdėkite į kitą indą, o į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens. Tada skystį perkoškite, įdėkite šiek tiek sviesto. Apelsinus nulupkite, iš vieno išspauskite sultis, kitą aštriu peiliu supjaustykite plonais griežinėliais. Skystį, kuriame kepė kepenys, sumaišykite su apelsinų sultimis, vynu ir pakaitinkite.
Kepenis sudėkite į dubenį, užpilkite padažu, papuoškite apelsino skiltelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |