Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prie šių dešrelių tinka bulvės, rauginti kopūstai arba agurkai. Tai visų lietuvių mėgstamas patiekalas, valgomas ne tik per pietus, bet ir svečiai juo vaišinami.
Mėsa sumalama, sudedami susmulkinti prieskoniai, supilamas sultinys, gerai išminkoma, pasūdoma ir daroma nedidelės dešrelės, paskui jos 2 - 3 val. parūkomos nekarštais dūmais.
Kad kepant nesusproginėtų, galima jas panardinti į verdantį vandenį, o ištraukus nusausinti, pavolioti džiūvesėliuose ir apkepinti iš visų pusių keptuvėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |