Greitoji paieška

Keptos rūkytos dešrelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Prie šių dešrelių tinka bulvės, rauginti kopūstai arba agurkai. Tai visų lietuvių mėgstamas patiekalas, valgomas ne tik per pietus, bet ir svečiai juo vaišinami.

Gaminimas

Mėsa sumalama, sudedami susmulkinti prieskoniai, supilamas sultinys, gerai išminkoma, pasūdoma ir daroma nedidelės dešrelės, paskui jos 2 - 3 val. parūkomos nekarštais dūmais.

Kad kepant nesusproginėtų, galima jas panardinti į verdantį vandenį, o ištraukus nusausinti, pavolioti džiūvesėliuose ir apkepinti iš visų pusių keptuvėje.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • liesa kiauliena:500 g.
  • Prieskoniai:truputis
  • riebi kiauliena:300 g.
  • Sultinys:truputis
  • žarnos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?