Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kinietiškas kiaulienos su padažu receptas.
Mėsa supjaustoma gabaliukais. Iš miltų, vandens, kiaušinių, druskos ir pipirų užmaišoma nelabai skysta tešla. Mėsa suvilgoma tešloje ir tučtuojau iškepama verdančiame aliejuje (aliejaus turi būti įpilta apie 4 cm.). Iškepusi mėsa išgriebiama į sietą, kad nusausėtų.
Padažas: iš 2 šaukštų įkaitinto aliejaus ir grūsto česnako. Česnakas truputį pakepinamas ir nuimamas nuo ugnies. Paskui į jį įpilama acto, cukraus, prieskoninių žalumynų, išleisto krakmolo, įberiama susmulkintų pikulių, pipirų. Viskas užvirinama ir užpilama ant mėsos gabaliukų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |