Greitoji paieška

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kinietiškas kiaulienos su padažu receptas.

Gaminimas

Mėsa supjaustoma gabaliukais. Iš miltų, vandens, kiaušinių, druskos ir pipirų užmaišoma nelabai skysta tešla. Mėsa suvilgoma tešloje ir tučtuojau iškepama verdančiame aliejuje (aliejaus turi būti įpilta apie 4 cm.). Iškepusi mėsa išgriebiama į sietą, kad nusausėtų.

Padažas: iš 2 šaukštų įkaitinto aliejaus ir grūsto česnako. Česnakas truputį pakepinamas ir nuimamas nuo ugnies. Paskui į jį įpilama acto, cukraus, prieskoninių žalumynų, išleisto krakmolo, įberiama susmulkintų pikulių, pipirų. Viskas užvirinama ir užpilama ant mėsos gabaliukų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?