Greitoji paieška

Kiauliena su garstyčių padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustykite mėsą griežinėliais, truputį pasūdykite, patepkite garstyčiomis ir palikite pusvalandį pasimarinuoti. Kiekvieną pusę kepkite aliejuje  15 minučių. Paskui sukrėskite grietinę, pagardinkite pipirais, druska, uždenkite dangčiu ir troškinkite  40 minučių. Galite troškinti ir orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:2-3 šaukštai
  • Grietinė:1 indelis
  • Kiauliena:1 kg. (minkštos, neriebios)
  • Malti pipirai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?