Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Mėsą su kaulais arba be jų supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.
Mėsą įdėkite į puodą, o pasilikusiuose riebaluose apkepkite susmulkintus svogūnus ir sudėkite į mėsą.
Raugintus kopūstus užpilkite trupučiu sultinio ir pusiau iššutinkite. Po to sudėkite į apkepintą mėsą. įpilkite maždaug 50 g. sultinio ir patroškinkite.
Troškintą kiaulieną paskaninkite sutrintu su druska česnaku.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |