Kiauliena su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Mėsą su kaulais arba be jų supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.

Mėsą įdėkite į puodą, o pasilikusiuose riebaluose apkepkite susmulkintus svogūnus ir sudėkite į mėsą.

Raugintus kopūstus užpilkite trupučiu sultinio ir pusiau iššutinkite. Po to sudėkite į apkepintą mėsą. įpilkite maždaug 50 g. sultinio ir patroškinkite.

Troškintą kiaulieną paskaninkite sutrintu su druska česnaku.

Ingredientai

  • Česnakai:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Kiauliena:160 g.
  • Miltai:truputis
  • Rauginti kopūstai:80 g.
  • Riebalai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?