Greitoji paieška

Kiauliena su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Mėsą su kaulais arba be jų supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.

Mėsą įdėkite į puodą, o pasilikusiuose riebaluose apkepkite susmulkintus svogūnus ir sudėkite į mėsą.

Raugintus kopūstus užpilkite trupučiu sultinio ir pusiau iššutinkite. Po to sudėkite į apkepintą mėsą. įpilkite maždaug 50 g. sultinio ir patroškinkite.

Troškintą kiaulieną paskaninkite sutrintu su druska česnaku.

Ingredientai

  • Česnakai:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Kiauliena:160 g.
  • Miltai:truputis
  • Rauginti kopūstai:80 g.
  • Riebalai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?