Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Kiaulieną su prieskoniais apkepkite aliejuje ir pastatykite šiltai. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio. Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |