Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Visą mėsos gabalą dėkite į šaltą vandenį. Kai vanduo užvirs, nugraibykite putas ir 45 - 60 min virkite ant mažos ugnies. Paskui sudėkite dideliais gabalais supjaustytas daržoves, pasūdykite. Uždengus dangčiu virkite, kol išvirs. Jei dangtis nesandarus, vandens įpilkite kiek daugiau.
Išvirusią mėsą dėkite į dubenį ir supjaustykite skersai raumenų. Daržoves sudėliokite aplink mėsą. Vietoj padažo patiekite mėsos sultinį. Gausiai apibarstykite žalumynais. Valgykite su raugintų agurkų arba pomidorų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |