Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prie karbonadų tinka rauginti, troškinti ar žali kopūstai, įvairiais būdais paruoštos bulvės ir burokėliai.
Nugarinė supjaustoma taip, kad kiekvienam mėsos gabaliukui tektų po kauliuką. Jei kauliukas ilgas, jį patrumpinti.
Mėsa išmušama. ištrinama druska ir pipirais, pavilgoma išplaktuose kiaušiniuose ir pabarstoma pyrago sausainiais.
Kepama ant įkaitintų riebalų, taukų ar sviesto, kol pasidarys gražiai rausvos spalvos.
Tada muštiniai dedami ant keptuvės ar į kokį kitą indą ir 10 minučių pakišami į karštą orkaitę, užpylus riebalais, kuriuose kepė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |