Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pjausniai pasūdomi ir apkepinami iš abiejų pusių kartu su svogūnais. Ant jų sudedami troškinti pievagrybiai, užpilama grietinė, užvirinama, pagardinama prieskoniais ir citrinos sultimis.
Tiekiama su bulvėmis, makaronais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
jo uzpili grietine ir troskini,:))))cia is kokio dangaus receptas is grietines liks varske,ja sutrauks, recepta parase tikrai negaminantis maisto,o kas nepagalvojes dar ir pabandys gaminti,produktus sugadins:((((
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |