Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą išilgai įpjaukite aštriu peiliu keliose vietose. Į įpjovas pakaitomis prismaigstykite slyvų be kauliukų ir obuolių griežinėlių. Mėsą įdėkite į keptuvą, palaistykite verdančiu vandeniu ir kepkite 170 - 180°C temperatūroje. Jei mėsa su oda, į keptuvą dėkite oda į apačią. Kai oda suminkštės, ją įpjaukite skersai ir išilgai ir prismaigstykite vaisių. Iki rausvumo apkepusią mėsą apibarstykite druska ir pipirais, į skystį pridėkite garstyčių. Paskui dar kepkite 1,5 - 2 valandas. Kepsnys patiekiamas karštas arba šaltas.
Karštas kepsnys valgomas su keptomis bulvėmis ir troškintomis daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |