Kiaulienos kepsnys, prismaigstytas vaisių

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą išilgai įpjaukite aštriu peiliu keliose vietose. Į įpjovas pakaitomis prismaigstykite slyvų be kauliukų ir obuolių griežinėlių. Mėsą įdėkite į keptuvą, palaistykite verdančiu vandeniu ir kepkite 170 - 180°C temperatūroje. Jei mėsa su oda, į keptuvą dėkite oda į apačią. Kai oda suminkštės, ją įpjaukite skersai ir išilgai ir prismaigstykite vaisių. Iki rausvumo apkepusią mėsą apibarstykite druska ir pipirais, į skystį pridėkite garstyčių. Paskui dar kepkite 1,5 - 2 valandas. Kepsnys patiekiamas karštas arba šaltas.

Karštas kepsnys valgomas su keptomis bulvėmis ir troškintomis daržovėmis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Džiovinti obuoliai:50g
  • Džiovintos slyvos:100g
  • Garstyčios:Pagal skonį
  • kiaulienos mentė arba nugarinė:1 kg
  • Pipirai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?