Greitoji paieška

Kiaulienos kepsnys, prismaigstytas vaisių

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą išilgai įpjaukite aštriu peiliu keliose vietose. Į įpjovas pakaitomis prismaigstykite slyvų be kauliukų ir obuolių griežinėlių. Mėsą įdėkite į keptuvą, palaistykite verdančiu vandeniu ir kepkite 170 - 180°C temperatūroje. Jei mėsa su oda, į keptuvą dėkite oda į apačią. Kai oda suminkštės, ją įpjaukite skersai ir išilgai ir prismaigstykite vaisių. Iki rausvumo apkepusią mėsą apibarstykite druska ir pipirais, į skystį pridėkite garstyčių. Paskui dar kepkite 1,5 - 2 valandas. Kepsnys patiekiamas karštas arba šaltas.

Karštas kepsnys valgomas su keptomis bulvėmis ir troškintomis daržovėmis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Džiovinti obuoliai:50g
  • Džiovintos slyvos:100g
  • Garstyčios:Pagal skonį
  • kiaulienos mentė arba nugarinė:1 kg
  • Pipirai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?