Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus kiaulienos kepsnys su krienais arba raugintais agurkėliais.
Kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašinukų.
Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu.
Į keptuvą įpilama 3-4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje.
Mėsai imus rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama apie 1-2 val., nuolat palaistant.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
aš kepu kepimo rankovėje tokius kepsnius,paskum į pabaigą pradraskau ir leidžiu apkepti.Būna sultinga mėsa,nes ji troškinasi savo sultyse
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |