Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite druska bei pipirais. Apelsinus nuplikykite karštu vandeniu ir išspauskite sultis. Česnako skiltelę nulupkite ir sutrinkite su druska, aitriąja paprika bei mairūnu (visų prieskonių dėkite po pusę šaukštelio). Mėsą iš abiejų pusių apkepkite įkaitintuose taukuose. Paskui išimkite iš keptuvės ir įdėkite į karščiui atsparų indą. Likusius taukus, česnaką su prieskoniais ir apelsinų sultis supilkite į nedidelį puodą ir užvirinkite. Paruoštu padažu užpilkite mėsą ir 1,5 val. kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepsnį nuolat pašlakstykite padažu. Iškepusią nugarinę išimkite iš kepimo indo ir supjaustykite. Užpilkite krakmolu sutirštintu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |