Greitoji paieška

Kiaulienos nugarinė apelsinų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite druska bei pipirais. Apelsinus nuplikykite karštu vandeniu ir išspauskite sultis. Česnako skiltelę nulupkite ir sutrinkite su druska, aitriąja paprika bei mairūnu (visų prieskonių dėkite po pusę šaukštelio). Mėsą iš abiejų pusių apkepkite įkaitintuose taukuose. Paskui išimkite iš keptuvės ir įdėkite į karščiui atsparų indą. Likusius taukus, česnaką su prieskoniais ir apelsinų sultis supilkite į nedidelį puodą ir užvirinkite. Paruoštu padažu užpilkite mėsą ir 1,5 val. kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepsnį nuolat pašlakstykite padažu. Iškepusią nugarinę išimkite iš kepimo indo ir supjaustykite. Užpilkite krakmolu sutirštintu padažu.

Ingredientai

  • Aitrioji paprika:1/2 šaukštelio
  • Apelsinai:800 g.
  • Bulvių krakmolas:1 šaukštelis
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulienos nugarinė:1 kg. (be kaulo)
  • Mairūnas:1/2 šaukštelio
  • Pipirai:pagal skonį
  • Taukai:2-3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?