Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulieną išpjaukite 1,5- 2,5 cm. sluoksniu, įtrinkite česnaku, druska, pipirais, lauro lapais ir pridėkite morkų. Mėsos paviršių apdėkite plonai supjaustytais lašinukais ir suvyniokite vyniotinį. Po to mėsą įvyniokite į celofaną, perriškite špagatu ir dėkite į verdantį vandenį. Virkite 2 - 2,5 val.
Išvirusį vyniotinį atvėsinkite, dar kartą perriškite ir paslėkite 6 - 8 val. vėsioje patalpoje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |