Greitoji paieška

Kiaušiniais įdarytas maltos mėsos kepsnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkintus svogūnus apkepkite karštuose riebaluose.

Batoną išmirkykite. Į sumaltą mėsą dėkite nuspaustą batoną, svogūnus, įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir iš šios masės darykite pailgą vyniotinį, o į vidų sudėkite kietai virtus kapotus kiaušinius ir lašinukus.

Vyniotinį apvoliokite džiūvėsiuose ir dėkite į riebalais išteptą skardą. Kepkite orkaitėje apie 1 val.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?