Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkintus svogūnus apkepkite karštuose riebaluose.
Batoną išmirkykite. Į sumaltą mėsą dėkite nuspaustą batoną, svogūnus, įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir iš šios masės darykite pailgą vyniotinį, o į vidų sudėkite kietai virtus kapotus kiaušinius ir lašinukus.
Vyniotinį apvoliokite džiūvėsiuose ir dėkite į riebalais išteptą skardą. Kepkite orkaitėje apie 1 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |